Mijn naam is Sharon Vroemen en ik ben moeder van 2 dochters en samen met mijn partner woonachtig in Zuid-Limburg.

In 2010 ben ik afgestudeerd als verloskundige en in 2018 verder gespecialiseerd tot echoscopiste. In 2021 ging een droom in vervulling en heb ik mijn opleiding tot 20wkn echoscopiste afgerond.

Tijdens mijn opleiding tot verloskundige heb ik een aantal sterfgevallen meegemaakt. Dit heeft zo’n indruk achter gelaten dat ik wist dat ik er meer mee moest gaan doen. Zo is eerst @wereldlichtjesdagzuidlimburg ontstaan en in 2021 @liefgemis.

Ik heb al een aantal ouders mogen begeleiden en dat is zo dankbaar!! Ik krijg vaak de vraag; wat doe je nu?

- Medische begeleiding waarbij ik ouders voorbereid op het medische pad wat ze gaan bewandelen.

- Praktische begeleiding waarbij ik bespreek wat geregeld moet worden gezien de leeftijd van hun kindje en wat is er allemaal mogelijk?

Ik ben onder de indruk van hoeveel bedrijven me weten te vinden om samen te werken en zo de ouders het afscheid te geven wat ze verdienen. Ook vrijwilligers die me steeds vaker weten te vinden voor dekentjes, mutsjes en alles wat ouders nodig hebben voor het plotselinge afscheid. Ik doneer deze producten aan de ouders.

Ik krijg ook heel vaak de vraag waarom ik dit vrijwillig doe? Mijn antwoord; het is voor mij een voorrecht de ouders te mogen begeleiden tijdens deze achtbaan en met een voldaan gevoel thuis te komen als alles geregeld is. De dankbaarheid is voor mij veel meer waard en daar kan geen geldbedrag tegen op.

De donaties wat ik krijg voor mijn diensten van Liefgemis, worden gebruikt voor de organisatie van Wereldlichtjesdag.

 

© 2016 - 2024 Mousie | bewaarbundels | custom made geboortekaartjes | webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel